Agreed

La data de 13 martie 2021 a avut loc conferința de evaluare a proiectelor pilot din cadrul programului AGREED, finanțat de Uniunea Europeană.

La eveniment au fost prezenți Svetloslav SVILENOV, managerul de proiect pentru reforma administrației publice și anticorupție din partea Delegației Uniunii Europene, Antonella VALMORBIDA, Secretarul General ALDA, Alexandru COICA, Coordonatorul Țărilor Partneriatului Estic și Asia Centrală (ALDA),  Victor COTRUȚĂ, Coordonatorul Țărilor Partneriatului Estic (ALDA), reprezentanți ai OSC beneficiare ale proiectelor de grant, primari, care împreună cu APL-urile locale și societatea civilă au implementat cu succes ideile de proiect propuse, obținînd rezultate remarcabile care vor ramîne ca exemple de inspirație.   

Datorită restricțiilor Covid-19, evenimentul a fost organizat în format hibrid, au fost prezenți în jur de 36 de participanți.

D-ul Svetloslav SVILENOV a fost impresionat de rezultatele proiectului și a mulțumit tuturor pentru rezultatele excelente obținute și buna cooperare avută, dna Antonella VALMORBIDA a adăugat „este un proiect mic, dar cu rezultate excelente, sper să ne revedem în curând în Moldova, astfel încât să pot vizita proiectul dvs. în teritoriu; vă mulțumesc pentru participările active ale tuturor”.

Close Menu