Agreed

Instruiri AGREED

Săptămîna aceasta am reluat instruirile în cadrul proiectului AGREED, pentru APL-urile locale și OSC pentru localitățile Anenii Noi și Florești.

Pentru raionul Anenii Noi instruirea a fost efectuată în format ONLINE pentru o durată de 2 zile, la care am avut o prezență în jur de 28 de reprezentanți ai primăriilor locale împreună cu dna Cherdivară Lilia, specialist din cadrul secției Administrație Publică al Consiliului Raional Anenii Noi și alți președinți de asociații obștesti precum AO „Mugurașii de la Bîc”, AO „Căminul Cultural”, AO „Civic Speia”. Ne-am bucurat mult să vedem prezența de asemenea a GAL „Serpentina Nistrului”. A fost un dialog destul de constructiv, cu schimb de experiențe și practici chiar dacă a fost efectuat în mod ONLINE.

La Florești, instruirea a avut loc vineri, în data de 04 septembrie, la care s-au întrunit în jur de 41 de persoane, la care a fost prezent și Vicepreședintele raionului dl. Alim Afonin. Reprezentanții APL-urilor au participat activ și au menționat diverse practici care sporesc participarea cetățenilor în procesul decizional local.   

Close Menu