Agreed

Instruiri pentru raioanale Telenești și Ungheni

În data de 15 -17 septembrie 2020 am continuat ciclul de instruiri pentru încă două localități din centrul țării –  Ungheni și Telenești.

Instruirea pentru raionul UNGHENI a fost efectuată în format ON-LINE, și a grupat în jur de 36 reprezentanți ai primăriilor locale, participanții la sesiunile de instruire au menționat experiența profesională începînd cu 1 an pînă la 11 ani de activitate. Reprezentanții APL-urilor au aflat noi metode și tehnici de sporire a participării cetățenilor în procesul decizional și s-a explicat totodată despre recomandările privitor la scrierea proiectelor.    

Instruirea în orașul TELENEȘTI a avut loc în data de 17 septembrie, ne-am bucurat să o efectuăm fizic, la care s-au adunat o prezență destul de activă cca 47 persoane împreună cu vicepreședintele raionului dl. Alexandru Taburceanu, reprezentantul Cancelariei de Stat pentru raionul Telenești dna Cristina Cotluș și secretarul consiliului raional dl. Sergiu Lazăr. Participanții au solicitat ca astfel de inițiative să mai fie organizate în viitor și pe alte subiecte sau problematici.

Close Menu