Agreed

Instruire

În acest prim episod din seria ALDA Talks, secretarul general ALDA - Antonella Valmorbida și managerul de strângere de fonduri și relații externe - Sofia Corsi, prezintă tema proceselor participative la nivel local.

În acest al doilea episod din seria ALDA Talks, expertul Milene Matos din Municipiul Lousada, Portugalia povestește despre guvernarea locală pentru sustenabilitate și strategia municipală Lousada pentru acțiuni de mediu.

Doar 19% dintre cetățenii mobili ai UE au votat la alegerile europene din 2014.

De ce? Ce bariere întâmpină cetățenii mobili ai UE atunci când încearcă să voteze în țara gazdă? Ce inițiative au fost dezvoltate pentru a rezolva problema pentru alegerile europene din 2019?

Cu poveștile și experiențele lor, Thomas Huddlestone, liderul campaniei VoteBrussels și director de cercetare la Grupul pentru politica în domeniul migrației și Anna Zaremba, coordonatorul drepturilor UE la Serviciul European de Acțiune Cetățeană (ECAS) îi conduc pe participanți să exploreze tendințele, barierele și inițiativele despre exercitarea drepturilor de vot ale cetățenilor mobili ai UE.

Close Menu