Agreed

Instruiri la Nord și Sud

În perioada 07.09.20 – 11.09.2020 am continuat instruirile pentru APL-urile locale și OSC pentru încă 3 localități: Basarabeasca, Briceni și Rezina. Două instruiri au fost realizate fizic unde ne-am bucurat de o prezență destul de activă și una în format ONLINE.

În raionul Basarabeasca instruirea a avut loc în data de 08 septembrie, marți. La instruire au participat în jur de 28 persoane, primari, secretari și reprezentanți ai primăriilor locale împreună cu dna VIOLETA TOPALĂ specialist principal al Secției Administrație Publică din cadrul consiliul raional. Participanții au fost dornici de discuții și dezbateri.  

La Briceni, instruirea a avut loc joi și vineri în format ONLINE, la care s-au întrunit în jur de 24 primării locale, la care au fost prezenți reprezentații APL-urilor locale și șeful Secției Administrație Publică din cadrul consiliul raional dl. SĂRĂCUȚA VADIM. Ne-am bucurat mult să vedem prezența asociațiilor obștesti locale: AO “Persoanelor vârstnice” din satul Larga, AO „Asociația Crivenilor De Pretutindeni „Dor de Casă” din satul Criva, Incubatorul de Afaceri din satul Larga și Uniunea Veteranilor si Invalizilor din orașul Briceni. 

            Instruirea pentru raionul Rezina a fost efectuată în data de 11 septembrie, la care au participat în jur de 30 de persoane printre care reprezentantul Cancelariei de Stat pentru raionul Rezina dl. RUSLAN SOCOL. A fost un dialog participativ cu un schimb de pratici și experiențe binevenite!

Close Menu